Referenties

3 thoughts on Referenties

 1. Paree glas in lood heeft voor ons twee kleine raampjes ontworpen op zo’n doordachte esthetische wijze, dat wij er steeds met veel plezier naar kijken.
  Er wordt zeer nauwkeurig gewerkt, er is oog voor details en er is rekening gehouden met de architectuur van de woning. Chapeau!
  De raampjes staan op de website, het lijken halmen en zijn geïnspireerd op de stijl van Frank Lloyd Wright.

 2. Jaren geleden alweer had ik op straat een oude deur met een prachtig glas-in-lood paneel gevonden. Het glas was hier en daar beschadigd en ik heb de deur opgeslagen.
  Nu we verhuisd zijn hadden we een prachtplek voor het glaswerk: in de tussendeur.
  Paree Glas in LooD heeft het glas echt als nieuw gemaakt, er voor meer effect maar heel subtiel wat extra glas omheen gemaakt en de randen prachtig afgewerkt. We wisten niet wat we zagen! Vakwerk. De foto siert onze uitnodiging voor de housewarming op. Trots zijn we op het werk. Bedankt!

 3. Paree Glas in lood heeft voor ons al het glas in lood in onze jaren 30 woning gecontroleerd op de staat van het lood. Snel konden ter plaatse een aantal spoedreparaties (kapotte stukjes glas) uitgevoerd worden. Twee grote deurpanelen uit de gang en twee kleinere raampjes waarbij het lood stuk was zijn helemaal opnieuw in het lood gezet met extra versteviging. Het ziet er weer heel netjes en mooi uit en we zijn er erg blij mee. Paree had er duidelijk veel plezier in om het mooi te restaureren en was heel helder over de kosten, die mijn inziens heel schappelijk uitpakte. Wij zijn dus heel tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Neem onderstaande code over

captcha